woensdag 21 september 2011

Olifantenmuts - Elephant hat

De eerst muts die ik haakte was de Pixie muts, een tijdje geleden. Dat was het startteken, en ik maakte het voornemen om voor alledrie mijn jongens een muts te haken.  De Pixie-muts is voor mijn oudste.
Toen kwam de Newsboy geïnspireerde muts, voor mijn jongste.
En toen was er nog Ilian, hij had op Pinterest een uilmuts gezien, en eerst wilde hij die, maar toen kwam hij met het idee van een olifantenmuts.  En omdat de newsboy muts gelukt was zonder patroon, beloofde ik dat ik mijn best zou doen om een olifantenmuts te maken.  En dit is het geworden (hij heeft ze nog niet afgewerkt gezien, da's voor als hij straks uit school komt).


I first crocheted the Pixie hat, a while ago... and that was the start sign... I would make a hat for all 3 of my boys my own.  The Pixie hat was for my biggest boy. 
Then came the Newsboy (based) Cap, for my youngest boy. 
And then there was the middlest one, who first saw an owl hat, but decided he wanted an elephant hat...
Well... I made the newsboy cap without a pattern, I told him I'd do my best... This is what came out (he hasn't seen it yet, now it's completed...


3 opmerkingen:

 1. Ohhh, die is echt leuk! Zo'n muts zou hier nogal een succes zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een geweldig leuke muts! Ik zou willen dat ik ook kon haken. {Alhoewel ik niet geloof dat mijn 12-jarige zoon deze muts nog zou willen dragen.) Maar leuk is tie!!

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hop'n by from 'Creative Me Monay Hop'. Sorry I am so very late, it has been a crazy week! Bu, I'm following your blog now, wont you please come and follow me back?? ~KM

  Krafty Max Originals

  BeantwoordenVerwijderen

Thanx for leaving a message, I hope to see you soon!


Bedankt voor het berichtje op mijn blog.
Ik hoop je gauw eens terug te zien :-)

Groetjes,
Tania